Boss Industri og Mek. Verksted AS

Boss Industri holder til i Kristiansand og er en ledende leverandør av:

  • stålkonstruksjoner
  • rørsystemer
  • trykktanker
  • fabrikasjon og sammenstilling av prosesspakker
  • overflatebehandling
  • maskinering
  • hydraulikk

Les mer om våre tjenester.

Boss Montasje er et eget selskap.

Stålkonstruksjoner er vår styrke!

Med mer enn 60 års erfaring er Boss Industri en sterk og kvalitetsbevisst leverandør av stålkonstruksjoner. Vi er spesialister på røropplegg i flere stålkvaliteter, eksempelvis titan, duplex og syrefast, og har moderne utstyr og bred kompetanse innen sveis. Vi tilbyr også overflatebehandling av stål, eksempelvis sandblåsing, maling og syrevasking.

Selskapet har lang erfaring innen leveranse til skipsfart og oljeindustri. I tillegg produserer vi konstruksjoner i stål for bygg og anlegg.

Boss Industri holder til i Kristiansand med 30 ansatte, og vårt kundespekter strekker seg globalt. Selskapet har en kompetent stab av dyktige fagarbeidere og spesialkompetanse innen rørsveising og overflatebehandling.

Vi har mer enn 4000 kvm lokaler til disposisjon og eget syrefast/hvitt stål-verksted. Største totale løftekapasitet er 28 tonn fordelt på tre traverskraner (10T+10T+8T).

Boss Industri er også underleverandør til den lokale prosessindustrien og er medlem av GCE Node.

Trippelsertifisert av Det Norske Veritas

Boss Industri er sertifisert av Det Norske Veritas og oppfyller kravene i ISO 9001:2015 for følgende områder og tjenester:

  • Produksjon av stålkonstruksjoner, trykktanker og rørsystemer for on- og offshore-industrien, inkludert maskinering, overflatebehandling, hydraulisk og mekanisk montasje.
  • Fabrikasjon og sammenstilling av prosesspakker for on- og offshore-industrien.

I tillegg til ISO 9001:2015-sertifisering, er vi sertifisert i henhold til ISO 3834-2.

Selskapet er videre sertifisert i klasse EXC 3 for bærende stålkonstruksjoner i henhold til EN 1090-1:2009+A1:2011.

Vi har et høyt nivå og ambisiøse mål for HMS-arbeidet. Det er innført internkontroll iht. forskrifter, samt utarbeidet kvalitetssystem tilrettelagt for selskapet.

Les mer om våre sertifiseringer.

Våre kunder

Noen av våre største kunder er: Air Products, FireNor, Kristiansand Kommune, National Oilwell Varco, Glencore Nikkelverk, Elkem Solar, Cameron Sense, Maritime Protection, Fire Production Engineering, Implenia, GOT, Bilfinger, og Vinje Industri.

Høy faglig bransjestandard

Vi er opptatt av å tilfredsstille krav og forventninger fra oppdragsgivere og myndigheter, og har fokus på sikkerhet, kvalitet og tett kundeoppfølging. Vi skal utføre våre oppdrag i samsvar med høy faglig bransjestandard på en ansvarlig og samarbeidsvillig måte, og sikre kvalitet i leveransen overfor våre kunder.

Boss Industri har etablert og vedlikeholder prosedyrer for å kunne identifisere materialer og produkter på alle stadier i fremstillingsprosessen. Denne identifikasjonen kan skje mot tegninger, spesifikasjoner eller andre relevante dokumenter.

Vi i Boss Industri takler hasteleveranser med samme profesjonalitet som våre øvrige oppdrag. Vi lar aldri stramme tidsmarginer gå på bekostning av kvalitet eller sikkerhet.