Om Boss Industri

/Om Boss Industri
Om Boss Industri2017-06-29T09:39:15+00:00

Boss Industri og Mek. Verksted AS

Boss Industri driver produksjon av stålkonstruksjoner, trykktanker og rørsystemer, samt fabrikasjon, sammenstilling av prosesspakker, overflatebehandling, maskinering og hydraulikk. Les mer om våre tjenester.

Våre avdelinger er maskinering, plate/sveis, rørsveising, overflatebehandling og hydraulikk.

Boss Montasje er et eget selskap.

Vi holder til i Kristiansand.

Stålkonstruksjoner er vår styrke!

Med mer enn 50 års erfaring er Boss Industri en sterk og kvalitetsbevisst leverandør av stålkonstruksjoner (mekanisk skreddersøm), samt røropplegg for olje og gass. Vi har spesialisert oss på å produsere røropplegg i flere stålkvaliteter, ved hjelp av dyktig personell og høyt utstyrsnivå innen sveis. Vi tilbyr også forskjellige typer overflatebehandling av stål, som for eksempel sandblåsing, maling og glassflakebelegging av ulike typer ståltanker. Hydraulikk og kalkulasjon av struktur og trykktanker er også blant våre tjenester.

Vi har også høy kompetanse innenfor leveranse til skipsfart og oljeinustri, og leverer nøytralgassanlegg for skip.

Høy kvalitet i alle ledd

Boss Industri holder til i Kristiansand med 40 ansatte, og vårt kundespekter strekker seg globalt. Vi har mer enn 4000 kvm lokaler til disposisjon for produksjon, montering, maskinering og overflatebehandling. Vi har en solid stab med dyktige fagarbeidere med fagbrev og høy kompetanse. På mange områder har vi spesialkompetanse, eksempelvis rørsveising og overflatebehandling. Vi er sertifisert for produksjon av trykktanker og er ISO-3834-2-sertifisert på sveising. Vi har eget syrefast/hvitt stål-verksted, gjennomfører prosesspakker, alt i våre moderne fasiliteter. Største totale løftekapasitet er 28 tonn fordelt på tre traverskraner (10T+10T+8T).

Godkjent av Det Norske Veritas

Boss Industri og Boss Montasje er sertifisert av Det Norske Veritas og oppfyller kravene i ISO 9001:2008 for følgende områder og tjenester: Produksjon av stålkonstruksjoner, trykktanker og rørsystemer. Fabrikasjon og sammenstilling av prosesspakker. Overflatebehandling og maskinering.

Les mer om vår ISO-sertifisering.

Vi har et høyt nivå og ambisiøse mål for HMS-arbeidet. Det er innført internkontroll iht. forskrifter, samt utarbeidet kvalitetssystem tilrettelagt for selskapet. I tillegg til ISO 9001:2008 sertifisering, er vi sertifisert med ISO 3834-2 og PED Modul D1, Kategori I og II.

Boss Industri er i tillegg sertifisert som «Miljøfyrtårn-bedrift».

Medlem av GCE Node

Boss Industri er en av 75 medlemmer av GCE Node.

logo-node

Våre kunder

Noen av våre største kunder er: Air Products, FireNor, Water Mist Engineering, Semco Maritime, Fire Production Engineering, National Oilwell Varco, Aker Solutions, Cameron Sense, 5D Systems / AF Gruppen, BM Produksjon og Vinje Industri.

Kvalitetspolitikk

Vår kvalitetspolitikk handler om å tilfredsstille krav og forventninger fra såvel oppdragsgivere som myndigheter. Dette inkluderer bl.a. pålitelighet, sikkerhet og økonomi i tillegg til å tilfredsstille ethvert kontraktskrav. I Boss Industri er vi opptatt av å utføre oppdragene i samsvar med høy faglig standard i bransjen på en ansvarlig og samarbeidsvillig måte, og at bedriften fortsatt anerkjennes som et konkurransedyktig selskap som er kjent for å utføre oppdrag slik at de får den riktige kvalitet.

Vi er opptatt av sikkerhet, kvalitet og tett kundeoppfølging.

Produktidentifikasjon og sporbarhet

Boss Industri har etablert og vedlikeholder prosedyrer for å kunne identifisere materialer og produkter på alle stadier i fremstillingsprosessen. Denne identifikasjonen kan skje mot tegninger, spesifikasjoner eller andre relevante dokumenter.

Dersom sporbarhet er et spesifisert krav for materialer og/eller materiell, gis sluttproduktet, materialet eller materiellet en entydig identifikasjon.

Håndtering

Produkter fra Boss Industri håndteres slik at skader ikke oppstår. For å oppnå dette anvendes metoder og hjelpemidler som passer til formålet. Løfting skjer med sertifisert materiell, og foregår fra faste løfteører, men dersom stropper brukes direkte på produktet, skal evt. maling beskyttes.

Pakking av produkter tilpasses produkttype og skjer først når alle kontrollrapporter er tilgjengelige og sluttkontrollen er godkjent. All pakking utføres i henhold til kravene i kontrakten.

Dersom produktet ikke leveres i en hensiktsmessig emballasje, for eksempel i en kasse eller container, gjennomføres tiltak for å sikre at produktet ikke blir forringet i leveringsfasen.

Vi i Boss Industri takler hasteleveranser med samme profesjonalitet som våre øvrige oppdrag. Vi lar aldri stramme tidsmarginer gå på bekostning av kvalitet eller sikkerhet.